Завдання для дослідження:
1. За результатами біографії відомих готельєрів та рестораторів, оцініть їх внесок у розвиток закладів ресторанного господарства та закладів розміщення
2. Складіть коротке резюме на кожного.
Цезар Рітц
Конрад Хілтон
Чарльз Кеммонс Уілсон
Джон Уіллард Марріотт
Елсворт Мілтон Статлер
Жорж Огюст Ескоф’є
Ісай Фельдман
Ален Дюкасс
3. Складіть карту кар"єрного успіху відомих рестораторів м.Луцька: Романа Хорзова (MoJo), Андрія Котищука (Дядя Піца), Олега Іванюка (ресторан "Корона Вітовта").
Джерела:
https://karazinbook.com/sites/default/files/book_texts/parfinenko_0.pdf
https://shron1.chtyvo.org.ua/Malska_Marta/Hotelnyi_biznes_teoriia_ta_praktyka.pdf?PHPSESSID=e98a1d4db55331baa03d0bee9c543435
Підсумок роботи: відеоролик або презентація.
Коментарі
Дописати коментар