Аналітики

 

Завдання для дослідження:

За матеріалами сайтів закладів ресторанного господарства та готелів м.Луцька: 
1. Проведіть огляд сучасного ринку ЗРГ та закладів розміщення в Україні.
2. Використовуючи класифікацію закладів ресторанного господарства і готелів  складіть класифікацію закладів м.Луцька.
3. У чому полягає особливість складання меню ресторану та піцерії?
4. Проаналізуйте ціну на піцу "Маргарита" у різних піцеріях (Дядя Піца, Теревені, Presto Pizza та Фелічіта, FatCat). 

Джерела:

https://dnaop.com/html/34057/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4281_2004
http://ksv.do.am/GOST/DSTY_ALL/DSTY2/dsty_4281-2004.pdf
https://pidru4niki.com/1522012252899/turizm/osnovni_tipi_pidpriyemstv_restorannogo_gospodarstva
https://hihostels.com.ua/sites/default/files/hostely/dstu4527.pdf
https://dnaop.com/html/29982/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4269_2003

Підсумок роботи: відеоролик або презентація.


Коментарі