Споживачі

                                                  

1. Проведіть дослідження гастрономічних вподобань студентів. З цією метою проведіть анкетування:

       Анкета

1. Чи вмієте ви готувати?

2. Яким стравам надаєте переваги: першим, другим, десертам?

3. Які заклади ресторанного господарства ви відвідували найчастіше?

4. Ваше питання.

Питання можна доповнювати!

2. Проведіть дослідження на тему: Інформаційна наповнюваність сайтів закладів ЗРГ та готелів м.Луцька та Волинської області". Вам необхідно з"ясувати: 

- з яких розділів складається сайт;
- чи легко було шукати необхідну інформацію;
- чи подобається кольорова гама;
- які засоби реклами використовує заклад;
- які додаткові послуги надає заклад.

Джерела:

https://basilic.ua/content-sb.html
http://www.leleky.com.ua/
https://zelenyj-gaj.lutsk.ua/
https://koronavitovta.com/
https://www.versailles-hotel.com/uk
http://kolobok.lutsk.ua/?gclid=CjwKCAjw97P5BRBQEiwAGflV6QVJSAiaW9RAGk8zn6XbtTswVy6nftXjFt5MYEM90y91g_CNAsd5BBoCvmEQAvD_BwE

Підсумок роботи: відеоролик або презентація.




Коментарі